Just Labradors banner

1 - 20 of 25 Posts

·
Registered
Joined
·
22,832 Posts
Discussion Starter #1
The last few days I have been getting the "Page cannot be displayed" message.
Anyone else having any issues? It seems very slow also.
 

·
Registered
Joined
·
2,694 Posts
Yes! Me too! I know that there is a new sticky in Lab chat about the issues. If you are still having issues with the site you are supposed to post there and talk about them so that they can be fixed.
 

·
Registered
Joined
·
9,226 Posts
I haven't been on much this weekend but when I have it has been spotty whether I can post. Same thing this morning.
It is very frustrating.
 

·
Registered
Joined
·
13,418 Posts
I timed out several times just trying to open this post.
 

·
Registered
Joined
·
9,503 Posts
It's been bad for me all week but REALLY slow today... I can't post anything without refreshing 3-4 times per post.

What is going on? It's usually like this for only a day or 2 at most.
 

·
Registered
Joined
·
4,075 Posts
Yes.. tried many times just to open this post
 
B

·
Guest
Joined
·
0 Posts
having a lot of problems here. can't get signed on then it won't go to the home page. been this way for a few days.
 

·
Registered
Joined
·
9,693 Posts
UGH! Major problems here too - can't seem to get to many posts without timing out...then using back button and starting over once again!
 

·
Registered
Joined
·
10,664 Posts
Major problems today. I am copying most of my replys in notepad just in case I get bounced! Arggghhhhh!!!!
 
1 - 20 of 25 Posts
Top