Saturday, March 17, 2007
LEG #1: Little Rock, AR to Wheatley, AR / 74 miles / 1 hour 10 min.
7:00am-8:10am ***Thank you Helen***

LEG #2: Wheatley, AR to Bartlett, TN / 79 miles / 1 hour 15 min.
8:20am-9:35am ***NEEDED***

LEG #3: Bartlett, TN to Jackson, TN / 70 miles / 1 hour 15 min.
9:45am-11:00am ***PENDING Dawn***

LEG #4: Jackson, TN to Buffalo (Waverly), TN / 64 miles / 1 hour 5 min.
11:10am-12:15pm ***Thank you Nancy***

LEG #5: Buffalo (Waverly), TN to Nashville, TN / 67 miles / 1 hour 5 min.
12:25pm-1:30pm ***PENDING Brenda***

LEG #6: Nashville, TN to Cookeville, TN / 80 miles / 1 hour 20 min.
1:45pm-3:05pm ***PENDING Tim***

LEG #7: Cookeville, TN to Kingston, TN / 68 miles / 1 hour 5 min.
3:15pm-4:20 CST/5:20pm EST ***PENDING Sherry***
(Time change occurs here)

LEG #8: Kingston, TN to Newport, TN / 83 miles / 1 hour 25 min.
5:30pm-6:55pm ***NEEDED***

LEG #9: Newport, TN to Asheville, NC / 70 miles / 1 hour 15 min.
7:05pm-8:20pm ***Thank you Amy***

LEG #10: Asheville, NC to Hickory, NC / 75 miles / 1 hour 20 min.
8:30pm-9:50pm ***Thank you Charlotte***

***OVERNIGHT – Thank you Charlotte***

Sunday, March 18, 2007

LEG #11: Hickory, NC to Winston-Salem, NC / 70 miles / 1 hour 15 min.
7:15am-8:30am ***PENDING Kelly***

LEG #12: Winston-Salem, NC to Durham, NC / 80 miles / 1 hour 25 min.
8:40am-10:05am ***NEEDED*** Ed 12 or 13

LEG #13: Durham, NC to South Hill, VA / 72 miles / 1 hour 15 min.
10:15am-11:30am ***NEEDED***

LEG #14: South Hill, VA to Richmond, VA / 80 miles / 1 hour 25 min.
11:45pm-1:10pm ***PENDING Melissa***

LEG #15: Richmond, VA to Fredericksburg, VA / 57 miles / 1 hour
1:20pm-2:20pm ***NEEDED***

LEG #16: Fredericksburg, VA to Alexandria, VA / 48 miles / 1 hour
2:30pm-3:30pm ***PENDING Mindy***

LEG #17: Alexandria, VA to Baltimore, MD / 47 miles / 1 hour
3:40pm-4:40pm ***NEEDED***

LEG #18: Baltimore, MD to Newark, DE / 63 miles / 1 hour 10 min.
4:50pm-6:00pm ***Thank you Susan***

LEG #19: Newark, DE to Mt. Holly, NJ / 63 miles / 1 hour 10 min.
6:10pm-7:20pm *** Thank you Dean***

LEG #20: Mt. Holly, NJ to Woodbridge, NJ / 54 miles / 1 hour
7:30pm-8:30pm ***Thank you Chris***

LEG #21: Woodbridge, NJ to Cornwall, NY / 80 miles / 1 hour 40 min.
8:40pm-10:20pm ***Thank you Jenn***

End of transport – thank you!!!