site down/Mambo
Results 1 to 8 of 8

Thread: site down/Mambo

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,772

    Defaultsite down/Mambo

    For two days I couldn't get in to JL. I also got the "site is down for maintenance" thing and it had in big letters MAMBO. I tried at different times to get on here..since Saturday..nada..the last time I tried was yesterday, Sunday, morning. Anyone else have this problem??
    Jackie

  2. Remove Advertisements
    JustLabradors.com
    Advertisements
     

  3. #2
    Beachboys is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    3,575

    DefaultRe: site down/Mambo

    Looks like a lot of people had the same issue. I didn't.

  4. #3
    Emma the Lab's Avatar
    Emma the Lab is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Halmstad, Sweden
    Posts
    14,925

    DefaultRe: site down/Mambo

    Me neither.
    ~Veronica and Nikki~
    Sweet Emma, 16th of February 1996~26th of November 2010
    Always in my heart and soul. Together forever, my love....

    Nikki 6 months


    http://theblacklabrador.blogspot.com/

  5. Remove Advertisements
    JustLabradors.com
    Advertisements
     

  6. #4
    momofalab's Avatar
    momofalab is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Hudson Valley, NY
    Posts
    1,889

    DefaultRe: site down/Mambo

    I had that problem, I refreshed, and I was able to get in moments later. I have seen it a lot more frequently lately, but never been not able to get back in after refreshing.

    -Shannon

  7. #5
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    169

    DefaultRe: site down/Mambo

    I was having the same problem too. But only when i used the link i had mapped for this site which was www.justlabradors.com I went to use my wife cpu and i have it saved as this www.justlabradors.com/forum. So i think that main part of the site was down but if you put /forum behind the .com you would be fine.

  8. #6
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,772

    DefaultRe: site down/Mambo

    I tried refreshing..multiple times..no go. I cleaned cookies/history..etc. Still nothing. I figured maybe the server was down. Jackie



    Quote Originally Posted by Momofalab
    I had that problem, I refreshed, and I was able to get in moments later. I have seen it a lot more frequently lately, but never been not able to get back in after refreshing.

    -Shannon

  9. #7
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,772

    DefaultRe: site down/Mambo

    Ahhhh..I'll try that if there is a "next" time. Thanks..
    Jackie


    Quote Originally Posted by dwn4whadever
    I was having the same problem too. But only when i used the link i had mapped for this site which was www.justlabradors.com I went to use my wife cpu and i have it saved as this www.justlabradors.com/forum. So i think that main part of the site was down but if you put /forum behind the .com you would be fine.

  10. #8
    Trickster's Avatar
    Trickster is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    7,913

    DefaultRe: site down/Mambo

    I have been having the same problem. But I usually bypass the main JL page and type the forum address (www.justlabradors.com/forum) anyway.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25