Every time I try to open a post...
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Every time I try to open a post...

  1. #1
    AngusFangus is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    12,586

    DefaultEvery time I try to open a post...

    Internet Explorer crashes on me Anyone else having this problem with the new board? Not that I expect I'll be able to open this back up and read about it if anyone does. Grr!


    Connie and "The Boys":
    Angus, Yellow Lab, CGC, RE, CD
    Simon, d.b.a. Flat Coated Retriever, CGC, RE, CD

    Gone ahead, but forever in my heart:
    Crash, Pit Bull x Rottweiler x Golden Retriever

  2. Remove Advertisements
    JustLabradors.com
    Advertisements
     

  3. #2
    Tundra Aries Guest

    DefaultRe: Every time I try to open a post...

    I've been getting this too.

  4. #3
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    3,193

    DefaultRe: Every time I try to open a post...

    I have problems just accessing the site itself. Everytime I click on the link it seems to bring up a different error page, and then finally in most cases it brings up the site. It seems that they are having some technical difficulties since implementing the new changes to the site. Good luck to you! Hopefully it improves.

  5. Remove Advertisements
    JustLabradors.com
    Advertisements
     

  6. #4
    speechley is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    160

    DefaultRe: Every time I try to open a post...

    Yes I'm getting the same. I can't access it at all for most of the day and then when I can its telling me that the server is too busy!!

  7. #5
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,694

    DefaultRe: Every time I try to open a post...


    Actually today I'm not having as many problems, but yesterday was bad. I mentioned it in the Help section and Daniel said that should get sorted in the next 12 hours, so hopefully things will be running more smoothly soon.

  8. #6
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    188

    DefaultRe: Every time I try to open a post...

    Hi Sweetie
    Didn't crash my browser, but I DID get to register...finally...so I'm testing to make sure my sig works etc.

  9. #7
    AngusFangus is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    12,586

    DefaultRe: Every time I try to open a post...

    Oh good Seamus, you finally got in! YAY! Siggy looks good too Top, thanks for the info. I hope it does get sorted out today...I am feeling so crippled!


    Connie and "The Boys":
    Angus, Yellow Lab, CGC, RE, CD
    Simon, d.b.a. Flat Coated Retriever, CGC, RE, CD

    Gone ahead, but forever in my heart:
    Crash, Pit Bull x Rottweiler x Golden Retriever

  10. #8
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2,029

    DefaultRe: Every time I try to open a post...

    Yes, that happened to me REPEATEDLY yesterday, but so far not this morning. Hope it gets straightened out soon. I'm beginning to suffer withdrawal..... Also I can't seem to figure out how to make the "mark as read" button work. Anyone know?

    Frances



  11. #9
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    634

    DefaultRe: Every time I try to open a post...

    Am so glad to get back on, today has been a nightmare, havn't been able to get on at all until now... hope this is the end of it all... anyway good to see you all back on....

  12. #10
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,694

    DefaultRe: Every time I try to open a post...




    Sam I Am - Re the "mark as read" button. I'm wondering the same thing. ???

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25